Valvonta­työt

rakennettavalle tai remontoitavalle kohteellesi

Valitse ammatti­taitoinen valvoja remontillesi

Haluatko varmistaa rakennushankkeesi onnistumisen? Anna meidän hoitaa valvontatyöt remonttikohteessasi! Tarjoamme sinulle luotettavan ja ammattitaitoisen rakennusvalvonnan kumppanin, joka varmistaa hankkeesi sujuvan ja lainmukaisen etenemisen alusta loppuun. Rakennusvalvontamme varmistaa myös, että suunnitelmasi täyttävät kaikki turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset.

Asiakkaanamme saat etulyöntiaseman, sillä tiimimme kattava osaaminen ja kokemus rakennusalan sääntelyistä ja määräyksistä takaavat sinulle turvallisen mielen. Hoidamme kaikki tarvittavat lupa- ja viranomaisprosessit puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen – oman rakennusprojektisi etenemiseen.

Tulemme tarjoamaan sinulle asiakaslähtöistä rakennusvalvonnan osaamista. Meiltä saat asiantuntevia neuvoja ja ohjeistusta rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kerromme myös voimassa olevista säännöksistä, ohjeistamme parhaissa käytännöissä ja autamme sinua ratkaisemaan rakentamiseen liittyviä kysymyksiä.

Valitsemalla meidät rakennusvalvonnan kumppaniksesi säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Takaamme, että rakennushankkeesi toteutuu turvallisesti, laadukkaasti ja aikataulussa!

Miksi tilata valvontatöitä?

Laadun varmistaminen: Valvontatyöllä varmistetaan, että remontti suoritetaan korkealaatuisesti ja ammattimaisesti. Valvoja tarkastaa, että käytetyt materiaalit ja työmenetelmät ovat asianmukaisia. laadukkaita ja soveltuvat käyttötarkoitukseen

Kustannussäästöt: Vaikka valvontatyö voi vaikuttaa lisäkustannukselta, se säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Valvoja havaitsee ja korjauttaa virheet ajoissa, mikä vähentää korjauskustannuksia tulevaisuudessa. Tällä säästetään rahaa ja ennen kaikkea vältytään ylimääräiseltä tekemiseltä.

Turvallisuus: Valvontatyön avulla voidaan varmistaa, että kaikkia turvallisuusmääräyksiä ja -standardeja noudatetaan remontin aikana.

Riitojen välttäminen: Jos ongelmia tai erimielisyyksiä ilmenee urakoitsijan ja tilaajan välillä, valvoja voi toimia puolueettomana osapuolena ja auttaa ratkaisemaan ongelmat.

Lainsäädännön ja määräysten noudattaminen: Rakennusalalla on monia lakeja ja määräyksiä, joita on noudatettava. Valvoja varmistaa, että kaikki työvaiheet noudattavat rakennusmääräyksiä ja lainsäädäntöä.

Mielenrauha: Tieto siitä, että ammattilainen valvoo remonttia, antaa mielenrauhan. Näin asiakas voi olla varma, että remontti suoritetaan oikein ja laadukkaasti.

Valvonnasta vastaa Arttu Pitkänen. Katso Artun haastattelu.