Valvonta­työt

rakennettavalle tai remontoitavalle kohteellesi

Valitse ammatti­taitoinen valvoja remontillesi

Haluatko varmistaa rakennushankkeesi onnistumisen? Anna meidän hoitaa valvontatyöt remonttikohteessasi! Tarjoamme sinulle luotettavan ja ammattitaitoisen rakennusvalvonnan kumppanin, joka varmistaa hankkeesi sujuvan ja lainmukaisen etenemisen alusta loppuun. Rakennusvalvontamme varmistaa myös, että suunnitelmasi täyttävät kaikki turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset. 

Asiakkaanamme saat etulyöntiaseman, sillä tiimimme kattava osaaminen ja kokemus rakennusalan sääntelyistä ja määräyksistä takaavat sinulle turvallisen mielen. Hoidamme kaikki tarvittavat lupa- ja viranomaisprosessit puolestasi, jotta voit keskittyä olennaiseen – oman rakennusprojektisi etenemiseen.

Tulemme tarjoamaan sinulle asiakaslähtöistä rakennusvalvonnan osaamista. Meiltä saat asiantuntevia neuvoja ja ohjeistusta rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kerromme myös voimassa olevista säännöksistä, ohjeistamme parhaissa käytännöissä ja autamme sinua ratkaisemaan rakentamiseen liittyviä kysymyksiä.

Valitsemalla meidät rakennusvalvonnan kumppaniksesi säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Takaamme, että rakennushankkeesi toteutuu turvallisesti, laadukkaasti ja aikataulussa!

Valvonnasta vastaa Arttu Pitkänen. Katso Artun haastattelu.