Korjaus­suunnittelu

kiinteistöille ja rakennuksille

Korjaus­suunnitelma turvaa rakennuksesi toiminnan tulevaisuu­dessa

Tarjoamme laadukkaita korjaussuunnittelupalveluita!

Kiinteistöjen korjaussuunnitelmat ovat tärkeä osa minkä tahansa kiinteistön tai rakennuksen ylläpitotoimintaa. Ne auttavat varmistamaan, että kiinteistö pysyy turvallisena, terveellisenä ja toimivana kaikille käyttäjilleen.

Tarjoamamme korjaussuunnitelmat sisältävän kattavan arvion kiinteistön nykytilasta sekä suunnitelman tarvittavista korjauksista. Lisäksi suunnitelmiin kuuluu aina kustannusarvio ja aikataulu korjausten toteuttamiseksi.

Korjaussuunnitelmat auttavat säästämään myös aikaa ja rahaa. Lisäksi ne vähentävät riskejä pitkällä aikavälillä. Kun kiinteistön tai rakennuksen korjaukset jätetään huomiotta, ne voivat johtaa vakaviin ongelmiin ja kalliisiin vaurioihin. Tämä voi puolestaan vaikuttaa koko rakennuksen arvoon ja käyttöturvallisuuteen.

Ota meihin yhteyttä. Keskustellaan lisää korjaussuunnittelupalvelus­tamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua ja kiinteistöäsi!

Miksi tilata korjaussuunnittelu

Hyvällä ja ammattitaitoisella korjaussuunnittelijalla saadaan suunniteltua toimiva ratkaisu, joka kestää aikaa ja on rakentajan näkökulmasta toteutettavissa.

Meillä Hujuremonteilla on ammattitaitoa suunnitella ja tehdä korjaussuunnitelmat haastavimpiinkkin kohteisiin.

Suunnittelijoilla on vankka kokemus suunnittelutyöstä. Lisäksi heillä on kokemusta kenttätyöstä haastavien rakennuksien/rankenteiden korjaamisesta. Nämä ominaisuudet yhdistettynä laadukkaaseen asiakaspalveluun antavat lähtökohdat onnistuneelle korjaussuunnittelulle.

 

Korjaussuunnitelman hyödyt asiakkaalle:

  • saat kattavan dokumentaation talosi tilasta
    tulevien remonttien aikatauluttaminen on helpompaa ja edullisempaa,
  • minimoi virheet ja remontoi oikeilla materiaaleilla,
  • remontti pysyy arvioidussa budjetissa,
  • rakennuksen arvo säilyy tai nousee,
  • energiatehokkuus optimoidaan,
  • mahdollistaa turvallisemman ja terveellisemmän asuinympäristön,
  • suunnitelmassa voidaan huomioida asiakkaan muutostarpeet.

Korjaussuunnitelmista vastaa Arttu Pitkänen. Katso Artun haastattelu.