Terassi­remontit

Terassit ja portaat teemme juuri teidän tarpeeseen!

Toteuta unelmasi terassista HUJU Remontin avulla!

Terassista tulee kodin viihtyisin ulkotila, kun se on suunniteltu ja rakennettu huolella. HUJU Remontit on erikoistunut terassiremontteihin. Meidän avullamme voit muuttaa terassisi, patiosi tai portaasi unelmiesi mukaiseksi. Olipa kyseessä vanhan terassin kunnostus tai täysin uuden terassin rakentaminen, meillä on osaaminen ja työkalut tehtävään.

Olipa haaveenasi moderni komposiittiterassi tai perinteinen puuterassi, me toteutamme sen sinulle. Ota yhteyttä hyvissä ajoin. Toteutamme terassiunelmasi aikataulussa!

Miksi valita HUJU Remontit terassiremonttiin?

  • Yksilölliset ratkaisut: Jokainen koti ja piha on erilainen. Kuuntelemme toiveesi ja suunnittelemme terassin, joka sopii juuri sinulle.
  • Laadukkaat materiaalit: Suomen sääolosuhteet asettavat vaatimuksia terassimateriaaleille. Valitsemme aina materiaalit, jotka kestävät käyttöä ja aikaa.
  • Ammattitaitoinen tiimi: Käytämme nykyaikaisia työkoneita ja menetelmiä, jotka takaavat tarkan ja laadukkaan lopputuloksen. Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat siitä, että terassisi laitetaan Kerralla kuntoon!
  • Turvallisuus: Vanha ja kulunut terassi voi olla turvallisuusriski. Huolehdimme siitä, että terassisi on turvallinen ja kestää käyttöä vuosia.
  • Kokonaisvaltainen palvelu: Tarjoamme avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen. Halutessasi voimme myös toteuttaa pienempiä rakenteita, kuten pergoloita, jotka tekevät pihastasi entistä viihtyisämmän.
  • Meidän kauttamme onnistuu myös maanrakennustyöt. Esimerkiksi, jos uusi terassi tavitsee routaeristyksen ja maamassojen vaihtamisen.

Toteutettuja töitä