Terassi­remontit

Terassit ja portaat teemme juuri teidän tarpeeseen!

Toteuta unelmasi terassista HUJU Remontin avulla!

Rakennamme unelmiesi terassin!

Kun terassi on suunniteltu ja rakennettu ammattitaidolla, se muuttuu kodin viihtyisimmäksi ulkotilaksi. Olemme erikoistuneet terassiremontteihin – olipa kyseessä sitten vanhan terassin kunnostus tai täysin uuden terassin rakentaminen, komposiittiterassin huolto, puuterassin uudistus, terassin katos tai vaikkapa näkösuoja terassille. Meiltä saat myös rintamamiestalon terassin huollot, terassin aitauksen ja portaiden rakentamisen sekä modernit pergolat terassille.

Olitpa suunnittelemassa uuden terassin rakentamista tai vanhan terassin kunnostusta Jyväskylän seudulla, meillä on tarvittava osaaminen ja työkalut tehtävään. Ota yhteyttä jo tänään, niin toteutamme terassiunelmasi aikataulussa. Pyydä ilmainen arviokäynti!

Miksi valita HUJU Remontit terassiremonttiin?

  • Yksilölliset ratkaisut: Jokainen koti ja piha on erilainen. Kuuntelemme toiveesi ja suunnittelemme terassin, joka sopii juuri sinulle.
  • Laadukkaat materiaalit: Suomen sääolosuhteet asettavat vaatimuksia terassimateriaaleille. Valitsemme aina materiaalit, jotka kestävät käyttöä ja aikaa.
  • Ammattitaitoinen tiimi: Käytämme nykyaikaisia työkoneita ja menetelmiä, jotka takaavat tarkan ja laadukkaan lopputuloksen. Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat siitä, että terassisi laitetaan Kerralla kuntoon!
  • Turvallisuus: Vanha ja kulunut terassi voi olla turvallisuusriski. Huolehdimme siitä, että terassisi on turvallinen ja kestää käyttöä vuosia.
  • Kokonaisvaltainen palvelu: Tarjoamme avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen. Halutessasi voimme myös toteuttaa pienempiä rakenteita, kuten pergoloita, jotka tekevät pihastasi entistä viihtyisämmän.
  • Meidän kauttamme onnistuu myös maanrakennustyöt. Esimerkiksi, jos uusi terassi tavitsee routaeristyksen ja maamassojen vaihtamisen.

Toteutettuja töitä

Lue lisää terasseista