Kylpyhuone- ja sauna­remon­tit

Hyvä suunnittelu takaa parhaan lopputuloksen.

Kylpyhuone- ja saunaremontit Keski-Suomessa, märkätilat kerralla kuntoon!

Kylpyhuone ja sauna ovat kodin tiloja, joita käytetään päivittäin. Ne ovat paikkoja, joissa rentoudumme ja virkistäydymme pitkän päivän jälkeen. HUJU Remontit pyrkii tekemään kylpyhuone- ja saunaremonteista mahdollisimman sujuvia ja laadukkaita. Katso toteutettuja kohteita tältä sivulta.

Ammattitaitoinen suunnittelu ja toteutus

Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat yksi kodin kalleimmista ja teknisesti vaativimmista remonteista. Siksi on tärkeää varmistaa, että remontti tehdään huolella ja ammattitaidolla. Aloitamme jokaisen projektin perusteellisella suunnittelulla, joka kattaa materiaalivalinnat, aikataulutuksen ja budjetoinnin.Tarpeen mukaan teemme märkätiloihin korjaussuunnitelman.

Pölytön ja terveellinen remontti

Märkätilojen purku- ja suojaustyöt ovat kriittisiä onnistuneen remontin kannalta. Panostamme pölyttömään työskentelyyn ja käyttää oikein valittuja työkoneita varmistaakseen terveellisen ja turvallisen tilan sekä asiakkaille että työntekijöille.

Laadukas lopputulos

Eri työvaiheet, kuten vedeneristys, laatoitus sekä putki- ja sähkötyöt tehdään oikeaoppisesti. Pintatöillä, kuten kaakeleilla ja kalusteilla, viimeistellään kokonaisuus. Takaamme, että lopputulos on paitsi esteettisesti miellyttävä, myös toimiva ja kestävä.

Avaimet käteen -palvelu

Tarjoamme kylpyhuone- ja saunaremontit avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia remontin eri vaiheista, vaan voit luottaa siihen, että HUJU Remontit hoitaa kaiken alusta loppuun.

Kerralla kuntoon

Teemme remontit nopeasti ja tehokkaasti. Saunaremontti voidaan toteuttaa samanaikaisesti kylpyhuoneremontin kanssa, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Haluatko päivittää kylpyhuoneesi tai saunasi uudelle tasolle? Ota meihin yhteyttä ja päivitämme märkätilasi kerralla kuntoon!

Toteutettuja töitä

Lue lisää märkätila­remonteista