Huoneisto­remontit

Kaipaatko huoneistoosi uutta ilmettä?

Asiantuntevat huoneisto­remontit Keski-Suomessa

Oletko suunnitellut huoneistosi päivitystä ja miettinyt, millaisia materiaaleja ja ratkaisuja haluaisit käyttää? Tarjoamme kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja, jotka kattavat kaiken lattiasta kattoon. Katso toteutettuja kohteita tältä sivulta.

Lattiaratkaisut

Haluatko modernin ja kestävän lattian, kuten vinyylin, parketin, laatan tai laminaatin? Meidän asiantuntijamme hoitavat kaikki tarvittavat työt, kuten muovimaton poiston, jyrsinnän ja tasoitukset. Hyvällä ja huolellisella pohjatyöllä varmistamme, että saat lattian, joka ei vain näytä hyvältä, vaan myös kestää vuosia. Lisäksi autamme sinua valitsemaan juuri oikeat pintamateriaalit, jotka sopivat kohteeseen sekä makuusi että budjettiisi.

Seinäpintojen uusiminen

Jos seinissäsi on vanhentuneet lasikuitutapetit ja haluat uutta ilmettä, me voimme auttaa. Teemme tarvittavat tasoitustyöt pölyttömästi, sillä tiedämme, kuinka tärkeää on pitää kotisi puhtaana remontin aikana. Pölynhallinta on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme minimoimaan remontin vaikutukset kotiisi. Lopputuloksena saat sileät ja viimeistellyt seinäpinnat, jotka ovat valmiita maalattaviksi tai tapetoitaviksi toiveidesi mukaisesti.

Kattoremontit

Onko katossasi vanhaa ja rapistunutta maalia tai rappaus, joka kaipaa päivitystä? Tarjoamme katon maalaus- ja panelointityöt ammattitaidolla. Haluatko lisätä huoneeseesi valoa? Voimme myös uusia tai päivittää valaistuksen, jotta kotisi tuntuisi vieläkin kutsuvammalta.

Erikoistyöt

Joskus huoneistoremontti kaipaa mittatilattuja elementtejä, jotta tilankäyttö on optimaalista ja huoneiston asuinmukavuus paranee. Tarjoamme monenlaisia erikoistöitä, kuten pienimuotoisia puusepäntöitä, upotuksia, jyrsintöjä ja hiontatöitä.

Laatu ja luotettavuus: HUJU Remontit on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia palveluita. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja työkaluja. Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat omistautuneet ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja tehdään huoneistoremonttisi kerralla kuntoon!

Lattia hiomatta?

HUJU Remontit tarjoaa nyt tehokkaan palvelun betonilattian tasoittamiseen. Lattiahionnan hinta alkaen 25 €/m². Aiheesta lisää voit lukea artikkelistamme.

Toteutettuja töitä

Lue lisää huoneisto­­­remonteista