Tarkempia tarjouksia remonttikohteellesi

Uutiset

Tarjousprosessi tehokkaammaksi

Remontointiyrityksen tarjous- ja kustannuslaskenta on tärkeä osa yrityksen liiketoimintaa. Se vaikuttaa suoraan yrityksen kannattavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Laskemme vuositasolla noin 100-150 tarjousta erilaisiin remonttikohteisiin. Tässä artikkelissa käsitellään, miten remontointiyritys voi parantaa tarjous- ja kustannuslaskentaa ja mitä HUJU Remonteilla on tehty tämän asian osalta. Kun asiakas pyytää tarjouksen, niin tarjouksen eteen täytyy tehdä monia asioita.

Remontin arviointi

Ennen tarjouksen tekemistä on tärkeää ymmärtää remonttiprojektin laajuus kokonaisvaltaisesti. Tällöin tarvitsee tietää, mitä asiakas haluaa. Millaista lopputulosta asiakas miettii tai toivoo. Remontoitavan kohteen läpikäynti (alkukartoitus) on tehtävä asiakkaan kanssa, jotta voimme arvioida mahdolliset piilevät ongelmat projektin läpiviemiseksi. Lisäksi on laskettava materiaalit, työvoima ja remonttiaika mahdollisimman tarkasti. Juuri noiden prosessien tehostamiseen olemme panostaneet kuluvan vuoden aikana.

Tarjouksen tekeminen

Tarjouspyyntöjen lukumäärän  kasvaessa olemme ottaneet tehokkaampia työkaluja käyttöön, jotta tarjousten sisältö olisi tarkempi ja tarjouksen tekemiseen ei mene niin paljon aikaa. Kun asiakas lähettää tarjouspyynnön verkkolomakkeen kautta hyvien kuvien kera, saamme JCAD-ohjelmiston avulla arvioitua paremmin materiaalin tarpeen remontoitavaan kohteeseen. Ohjelmiston avulla laskemme materiaalikulut tarkempina ja hävikin määräkin pienenee. Tämä mahdollistaa oikein hinnoiteltuja tarjouksia. Lopullinen tarjous tehdään Fondion -ohjelmiston kautta, jonne JCAD-ohjelmistoon syötetyt tiedot siirtyvät nappia painamalla. Fondion-ohjelmisto liittää automaattisesti hintatiedot tarjouksen materiaalimääräluetteloon sekä laskee työn kustannukset. Em. työkalujen avulla tarjouspyyntöön pystytään myös vastaamaan nopeammin ja ennen kaikkea tarjous on selkeästi jäsennelty asiakkaalle. Kulurakenne voidaan avata tarkoituksenmukaisella tarkkuudella tai asiakkaan toiveiden mukaisesti. Myös maksuerätaulukko ja kotitalousvähennys näkyvät tarjouksessa, mikä on iso hyöty. Ennen kuin tarjous lähtee asiakkaalle, liitämme mukaan sopimusehdot ja referenssitiedot. Luettuaan tarjouksen asiakas voi hyväksyä tarjouksen verkkopankkitunnuksilla.

Yhteenveto

Hyvin toteutettu tarjous- ja kustannuslaskentaprosessi auttaa HUJU Remontteja pysymään kilpailukykyisenä, kannattavana ja asiakkaiden luottamuksen arvoisena. Uudet tarjoustyökalumme hyödyttävät ennen kaikkea asiakasta, kun tarjouksemme ovat tarkempia ja selkeämpiä ja nopeammin tarjouksen pyytäjällä.

Ota meihin yhteyttä, ja pyydä kohteellesi remonttitarjous