Terassin uudistaminen | Jyväskylä

Terassiremontti

Vanhan terassin uudistaminen

Toteutimme  noin 50 m² kokoisen terassiremontin rivitalokodin takapihalle. Vanha terassi oli vuosien varrella kulunut maalipinnaltaan ja kiinnityksetkin olivat alkaneet löystyä tai hajoilla. Lisäksi asiakas halusi muuttaa avoterassin kansilaudoituksen suunnan samansuuntaiseksi katetun alueen kanssa. Samalla pyöreät terassimuodot haluttiin muuttaa suoraviivaisemmaksi. Portaiden askelmat ja sijoittelu kaipasivat päivitystä. Näiden muutostarpeiden johdosta päädyttiin uusimaan koko terassi Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Remontin työseloste

  • Terassiremontissa uusittiin kansilaudoitus kauttaaltaan, runko korjattiin avoterassin osalta ja päivitettiin vastaamaan kansilaudoituksen suunnan muutosta.
  • Rappuset uusittiin kokonaisuudessaan runkoja myöden.
  • Avoterassin alueella tehtiin vähäisiä maanmuokkaustöitä, jotta uuden terassinrungon korko saatiin halutulle tasolle. Routaeristykset olivat entuudestaan hyvässä kunnossa, joten niihin ei tehty päivityksiä.
  • Pintamateriaaliksi asiakas oli valinnut sileän kestopuun ruskealla kuosilla ja kiinnitystavaksi päältä ruuvauksen. Toiveena oli kustannustehokas kokonaisuus ja laadukas lopputulos.

 

Remontin kulut

Terassiremontin kustannus töiden osalta oli noin 69 €/m2. Hinta sisältää runko-, kansilaudoitus- ja porrastyöt.

Pyydä tarjous terassin rakentamisesta tai terassin uudistamisesta!

Kuvia remontista ennen ja jälkeen

Kaipaako terassisi uutta ilmettä?

Kun pyydät tarjousta, niin kuvaile kohteesi tarkasti kuvien kera. Kuvat auttavat määrittelemään tarjouksen tarkemmin. Tarvittaessa sovimme maksuttoman arviokäynnin.