Mitä talollenne kuuluu?

Tarjoamme ammattitaitoamme kotisi asuinmukavuuden ja terveellisyyden parantamiseksi! Korjaussuunnitelma sisältää kattavan arvion kotisi nykytilasta, kuntotutkimukset sekä suunnitelman tarvittavista korjauksista riskirakenteissa.

Korjaus­suunnitelma kotisi turvaksi

Epäiletkö kotisi terveellisyyttä tai etkö tiedä, miten remontoisit talosi kuntoon?

Olemme tehneet korjaussuunnitelmia riskirakenteiden korjaamiseksi, jotka monesti sijaitsevat talon kellarikerroksessa (maapinnan alapuolella), (puukoolatussa) alapohjassa, välipohjassa tai valesokkelissa. Tällaiset riskirakenteet voivat auheuttaa asumismukavuuden alentumista tai suoranaista terveyshaittaa ja on siksi hyvä tarkistaa ja korjata kuntoon.

Kiinteistöjen tutkimukset ja korjaussuunnitelmat ovat tärkeä osa minkä tahansa kiinteistön tai rakennuksen ylläpitotoimintaa. Ne auttavat varmistamaan, että kiinteistö pysyy turvallisena, terveellisenä ja toimivana asukkailleen.

Korjaussuunnitelma sisältää kattavan arvion kotisi nykytilasta, kuntotutkimukset sekä suunnitelman tarvittavista korjauksista riskirakenteissa. Lisäksi suunnitelmaan kuuluu aina tarvittavien toimenpiteiden kustannusarvio ja aikataulu. Teettäessäsi korjaussuunnitelman mukaiset toimenpiteet HUJU Remonteilla, voit saada korjaussuunnitelman ilmaiseksi (arvo 899 €)!

Miksi tilata korjaus­suunnittelu

Hyvällä ja ammattitaitoisella korjaussuunnitelmalla saadaan rakennuksestasi toimiva, joka kestää aikaa ja on rakentajan näkökulmasta toteutettavissa. Meillä on ammattitaitoa tehdä korjaussuunnitelmat haastaviinkin kohteisiin. Suunnittelijoilla on vankka kokemus suunnittelutyöstä. Lisäksi heillä on kokemusta kenttätyöstä haastavien rakennuksien/rakenteiden korjaamisesta. Suunnitelmat ja tutkimukset ohjaavat rakennuksen huoltoa ja ylläpitoa, sekä tarvittaessa oikeaoppista korjaustapaa.

Korjaus­suunnitelman hyödyt tilaajalle

Tilaamalla korjaussuunnitelman tutkimuksineen,

 • saat kattavan dokumentaation talosi tilasta ja mahdollisista riskirakenteista
 • tulevien remonttien aikatauluttaminen on helpompaa ja edullisempaa
 • minimoit virheet ja remontoit oikeilla materiaaleilla
 • hallitset remontin budjetoinnin paremmin.
 • rakennuksen arvo säilyy
 • voit parantaa energiatehokkuutta
 • mahdollistat turvallisemman ja terveellisemmän asuinympäristön
 • voidaan huomioida asiakkaan muutostarpeet asumisviihtyvyyden lisäämiseksi.

Mitä korjaus­suunnitelma maksaa ja mitä se sisältää?

Laadimme korjaussunnitelman kodillesi alkaen 899 € (sis. alv 24 %). Jos tilaat korjaussuunnitelman työt meiltä, voit saada suunnitelman ilmaiseksi.

Korjaussuunnitelma sisältää:

 • Riskirakenteen korjaustapaselostuksen sekä siihen tarvittava 1-2 kpl detaljipiirustuksia
 • Mahdolliset rakenneavaukset suositellaan tarkastuksen yhteydessä ja Tilaajan suostumuksella (erillishinta 99 € kpl). Yksi kappale rakenneavauksia kuuluu hintaan.

Tilausehdot:

 • Jotta korjaussuunnitelman voi saada ilmaiseksi, on suoritettavien remonttitoimenpiteiden arvo oltava vähintään 9000 €.
 • Mahdolliset laboratorio- tai lisätutkimukset (kosteusmittaus tms.) suositellaan ja laskutetaan toteutuneiden kulujen mukaisesti.

Asiakkaiden palautteita HUJU Remonttien palveluista

Tiedustele / tilaa korjaus­suunnittelu

puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella. * merkityt kentät ovat pakollisia viestin lähettämiseksi.

Klikkaa tästä lisätäksesi tiedostot lomakkeelle tai raahaa tiedostot tähän tietokoneeltasi. Voit lisätä enintään 5 tiedostoa.

Lähettämällä viestiä lomakkeen kautta hyväksyt tietosuojaselosteemme.